Sagen mod Kevin Spacey er blevet mere omfattende. Han er nemlig blevet anklaget for nye overgreb, der angiveligt ligger mere end 20 år tilbage i tiden.

63-årige Kevin Spacey er allerede blevet anklaget for fire tilfælde af seksuelle overgreb. Hertil er han også anklaget for et tilfælde af voldtægt.

LÆS OGSÅ: Anne Heches dødsbo sagsøgt for enormt beløb

Nu kan han dog se frem til at skulle i retten igen. Endnu en mand er nemlig stået frem med anklager rettet mod Spacey. Konkret blive skuespilleren anklaget for syv seksuelle overgreb.

Det skriver Crown Prosecution Service ifølge B.T.

Der er tale om overgreb, der angiveligt fandt sted for mere end 20 år siden. Det lyder, at de krænkende handlinger skulle være udført mellem 2001 og 2004.

Skuespilleren er i forvejen anklaget for fire sager om seksuelle overgreb og en sag om voldtægt i Storbritannien, og de nye anklager bliver en del af denne sæson.

I de øvrige anklager har skuespilleren allerede erklæret sig ikke-skyldig. Han har dog endnu ikke konkret på de nye anklager, hvorfor det ikke vides, hvordan han forholder sig til dem.

LÆS OGSÅ: Afslører trist nyhed om Demi Moore

For få uger siden blev Kevin Spacey frifundet af en jury. Det var i den meget omtalte sag om seksuelle krænkelser af skuespiller Anthony Rapp, der hævder, at Spacey forulempede ham, da han var 14 år gammel.