Dødsboet efter skuespiller Anne Heche, der døde i august i år, er blevet sagsøgt for et enormt beløb.

Skuespiller Anne Heche endte med at miste livet, efter at have været involveret i en voldsom soloulykke den 5. august i år.

LÆS OGSÅ: Jim Carrey er blevet bandlyst

Den kendte skuespiller bragede sin Mini Cooper ind i et hus i Los Angeles, hvor Lynne Mishele boede. Beboeren fik ikke blot et chok, men stod også tilbage med et udbrændt og ødelagt hus.

Det har nu ført til, at Mishele ifølge det amerikanske medie TMZ har valgt at sagsøge Heches dødsbo for mindst to millioner dollars. Det svarer til omtrent 14,4 millioner kroner.

Ifølge TMZ har det haft store konsekvenser for Mishele, at Heche kørte sin Mini Cooper ind i hendes hus med høj hastighed.

Ikke nok med, at det har ført til, at hun nu ikke kan bo i sit hus, har hun også afsløret, at hun stadig er traumatiseret af den voldsomme ulykke, der medførte, at hendes hus brændte næsten ned til grunden.

Kort efter ulykken valgte hun at alliere sig med advokaten Shwan Holley, der fik til opgave at hjælpe hende med at få styr på det hele.

Det betød, at Holley skulle stå for at få styr på forsikringer samt hjælper med at samle de stumper af hendes liv, der var tilbage i huset. Alt dette er de nu i færd med, ligesom de altså har sagsøgt boet efter Heche.

LÆS OGSÅ: Kun få uger efter skilsmisse: Gisele Bündchen spottet med ny mand

Da Lynne Mishele flygte ud af det brændende hus, lykkedes det heldigvis også for hende at få sine to hunde med ud, bliver det afsløret af det amerikanske medie.