Stéphanie Surrugue blev mødt af en kæmpe overraskelse, da hun landede fra Venedig.

Stéåhanie Surrugue kender vi fra flere radio- og tv-programmer.

Nu har hun fået sig en gevaldig overraskelse af sine kolleger på Danmarks Radio.

“Wow! Lige landet fra Venedig og på vej til optagelse på Stjerner & Striber fik jeg en kæmpestor og meget rørende overraskelse – blev faktisk og undtagelsesvist lidt mundlam: Har for anden gang vundet den årlige afstemning blandt DR’s radio-, tv- og SoMe-værter og derfor modtaget DR’s værtskollegapris – overrakt af sidste års prismodtager, @issa_jeppesen,” skriver hun i et opslag på Instagram, som du kan se længere nede i artiklen.

Læs også: Aldrig sket før: Derfor var der to vindere i det populære TV 2-program

“Fik læst så mange fine indstillinger fra mine kolleger op, at jeg både fik røde kinder og våde øjne; for det er vel egentlig den allerstørste ære og tillidserklæring på jobbet: At ens kolleger faktisk synes, at man er ordentlig 🙏🏼 Er så taknemmelig, men også lidt betuttet, for jeg har så mange vanvittigt dygtige og generøse kolleger, at jeg selv havde svært ved at beslutte mig for, hvem jeg skulle stemme på. På radiofronten gik årets kollegapris til forrygende Jesper Dein fra Kulturen på P1 – kæmpe hep til ham herfra,” lyder det fra Stéphanie Surruge.

I kommentarfeltet er lykønskningerne strømmet ind.

Du kan se hele opslaget herunder:

Stéphanie Surrugue arbejdede som reportagejournalist og kulturskribent på dagbladet Politiken fra 2001 til 2011, hvor hun også forfattede bestsellerne “Det Store Bogtyveri” og “Enegænger – portræt af en prins”.

Hun skiftede til TV 2 i 2011 og ledede “Kulturen på NEWS”, som vandt TV-prisen for ‘Årets Aktualitetsprogram’ i 2012, inden hun blev vært på “GO’ Morgen Danmark”. Fra 2010 har hun været en fast del af radioprogrammet “Sara og Monopolet” på DR’s P4, og har dækket Tour de France for både Politiken og TV 2.

Læs også: Anders Agger ser tilbage: Dette var det sværeste øjeblik i ‘Indefra’

I 2015 begyndte hun som korrespondent for DR i USA, hvor hun rapporterede om præsidentvalget i 2016. Et af hendes radioindslag fra denne periode blev kåret til ‘Årets øjeblik 2017’ ved Prix Radio. Fra 2017 arbejdede hun som DR’s internationale korrespondent fra Paris og vendte i 2021 tilbage til Danmark i en tilsvarende rolle. Hun har også været vært på DR’s “Danskere i Verden” og “Stjerner og striber”, som har vundet adskillige priser.

Den 17. februar 2024 er hun vært for Dansk Melodi Grand Prix 2024 sammen med Sara Bro.