Nu fortæller den garvede tv-vært om en af de situationer, som gav nogle af de sværeste øjeblikke i den populære dokumentarserie.

Anders Agger som vi kender fra DR, har siden 2013 været i spidsen i dokumentarserien ‘Indefra med Anders Agger’, hvor han tager seerne med ind i normalt utilgængelige miljøer.

Gennem 12 sæsoner har han dækket en bred vifte af emner, fra det socialpsykiatriske bosted Holmstrupgård til hospicer, krisecentre, og fængsler.

Læs også: Nu er første smugkig på TV 2’s nye stjernespækkede serie klar

I en nylig serie fokuserer han på unge danskere, der lider af psykiske sygdomme og er indlagt på Holmstrupgård. Her fremhæver han, at det indimellem er nødvendigt at stille indgående spørgsmål, selv i følsomme situationer, og at han lejlighedsvist kan finde sig selv ordløs under de mest trykkende interviews.

I et interview med DR, fortæller han nu om en af de situationer.

Dog var det hans besøg på et børnehospice, der viste sig at være særligt udfordrende. Under et besøg på Strandbakkehuset konfronterede han virkeligheden af dødssyge børn, som efterlod ham næsten uden ord. Især mødet med en seksårig pige ved navn Flora, der led af en hjerne tumor og senere døde, gjorde et dybt indtryk på ham. Under besøget talte han også med Floras mor og mødte andre børn og deres familier, herunder Sejr, Mathilde og Floras tvillingesøster, som så frem til at se MGP.

Læs også: Deler nyt om Royal Run: Afslører spektakulær ankomst

“Børnehospice var nok der, hvor jeg havde sværest ved at få stillet spørgsmålene, fordi der er så meget helt uden mening. Der var jeg klemt til det yderste,” siger han om programmet.

Du kan se ‘Indefra med Anders Agger på DRTV.