Efter Badehotellet sluttede har hr. Aurland givet Otilia en helt særlig gave.

Mange Badehotellet-elskere har heppet på kærligheden mellem Aurland og Otilia. Lige til det sidste, var håbet, at de to ville finde sammen.

Men sådan gik det altså ikke. Hr. Aurland var for langsom til at opdage Otilias følelser, og hun sagde i stedet ja til pastor Gabriel.

LÆS OGSÅ  Nu er det slut: Populær vært stopper på DR

Merete Mærkedahl der spiller rollen som Otilia, var blandt dem som håbede på, at hun ville ende med hr. Aurland.

Det var noget som Peter Hesse Overgaard, der spiller rollen som Otilia, også havde bemærket. Så da de to ikke fik hinanden i serien, købte han en særlig gave til sin kollega.

Det fortæller han til TV 2.

Peter Hesse Overgaard købte en guld halskæde med et lille guldhjerte som vedhæng til Merete Mærkedahl. Vedlagt var et kort med teksten “Havde jeg dog bare vidst, at De nærede visse følelser.”

Til TV 2 sætter han selv ord på den særlige gave:

“Jeg synes, at de (Otilia og Aurland, red.) havde haft så meget sammen, og jeg synes, at det var lidt synd for Merete, at Otilia ikke fik ham, fordi hun så gerne ville have haft ham. Så der blandede jeg fiktion og det private lidt sammen og købte den halskæde,” siger han til TV 2.

LÆS OGSÅ  Sofie Linde tilbage på skærmen hos DR: Ender i tårer

Merete Mærkedahl blev meget rørt over den smukke gave, som hun dog ikke har gået så meget med endnu.

Det er der en helt særlig årsag til. Hun var nemlig bange for, at den ville vække for meget opsigt, hvis hun gik med den inden Badehotellet var helt slut.

Du kan stadig se eller gense Badehotellet på TV 2 Play.