‘Friends’-skuespillerinden indrømmer at hun havde gang i for meget.

Det er en sjældenhed, at de store Hollywood-stjerner gider at tale om dette emne.

Isår når det kommer til kosmetiske indgreb af den ene eller anden slags. Så bliver det er tabu emne, som de fleste kendisser benægter.

Men det har ‘Friends’-stjernen valgt at gøre nu.

Det gør hun i et interview med magasinet ‘Sunday Times Style’.

Her fortæller Courteney Cox både detaljer om, hvad hun selv har fået ændret og fået moderniseret ved sit ansigt, ligesom hun også ærligt fortæller, at hun har det rigtig skidt med at blive ældre.

‘Venner’-stjernen fortæller blandt andet, at hun ikke ser frem til at fylde 60 år næste år.

“Jeg føler, jeg er ung. Jeg har mange venner i 30’erne og føler, vi er samme alder, lige indtil jeg tænker mig om,” siger hun.

“Jeg kan ikke tro, at jeg fylder 60 år snart. Der er ikke noget galt med at være 60 år, men jeg kan bare ikke tro det. Tiden flyver,” fortsætter hun.

Courteney Cox fortæller videre, at selvom at hun ikke bryder sig om at blive ældre, så har hun i det mindste fundet mere ro i sit eget udseende med alderen.

Skuespillerinden indrømmer i den forbindelse, at hun blev lidt for glad for fillers i en overgang.

“Dengang tænkte jeg: “Åh, nej! Jeg ser ældre ud”, og så jagtede jeg i årevis en måde at fastholde min ungdommelighed,” siger hun og fortsætter:

“Jeg kunne slet ikke selv se, at jeg så virkelig mærkelig ud med alle de indsprøjtninger, og at jeg ødelagde mit ansigt.”

Courteney Cox siger videre, at det først var, da fans og medier begyndte at skrive om hendes ansigt, at det gik op for hende, hun var gået for langt med de kosmetiske indgreb.