Netflix har et enormt udvalg af film. Faktisk så mange, at det ofte er svært at finde den helt rette film, fordi udvalget simpelthen er for stort.

Det ender med, at man bruger mere tid på at lede efter den rette film, end man reelt bruger på at se filmen.

Det er heller ikke altid, at de anbefalinger, man får fra streamingtjenesten, passer til dit humør. Anbefalingerne bliver netop baseret på det, man ser mest af, og så overser man helt naturligt en række perler.

Derfor har vi udvalgt fem film, som du bør se. Fem film, som bør appellere til alle, fordi det bare er rigtig gode film.

Når du kommer hjem i aften, så smæk benene op på stuebordet og tjek en af følgende fem film ud.

Du har sikkert set en eller to af dem, men mon ikke, du mangler nogle fra listen. Værsgo, Netflix and chill.

“The Irishman” (2019) – Instrueret af Martin Scorsese. Filmen har Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci i hovedrollerne. The Irishman følger mafiabossen Frank Sheeran, der reflekterer over sit liv og sin involvering i nogle af Amerikas mest berygtede forbrydelser.

“Marriage Story” (2019) – Instrueret af Noah Baumbach. Filmen har Adam Driver og Scarlett Johansson i hovedrollerne. Den fortæller historien om et par, der gennemgår en smertefuld skilsmisse, og vi følger kampen om forældremyndighed over deres søn.

“Uncut Gems” (2019) – Instrueret af brødrene Safdie. Med Adam Sandler i hovedrollen som en risikovillig New York City juvelerhandler, der satser alt på en højriskofte sportsspil, mens han prøver at betale sin gæld og undgå kreditorer og fjender.

“The Trial of the Chicago 7” (2020) – Instrueret af Aaron Sorkin. Med en imponerende cast, herunder Sacha Baron Cohen og Eddie Redmayne. Filmen følger historien om en gruppe aktivister, der blev anklaget for at organisere protester under Demokraternes Nationale Konvent i 1968.

“Roma” (2018) – Instrueret af Alfonso Cuarón og med Yalitza Aparicio og Marina de Tavira i hovedrollerne, fortæller denne smukke sort-hvide film historien om en husholderske og hendes liv i 1970’ernes Mexico City.