Der har været periode i Robbie Williams’ liv, der har været lettere end andre. I de helt tunge perioder, har han været hårdt ramt af et stofmisbrug.

Et liv i rampelyset er ikke let for alle. For nogen føre det hårde perioder med sig. Det gjorde det også for Robbie Williams, der endte med at blive skubbet ud i et stofmisbrug.

LÆS OGSÅ: Døde i august: Nu er sangers dødsårsag afsløret

Han kæmpede med et både stof- og alkoholmisbrug i flere år. Det ophørte dog, da han i 2010 blev gift med Ayda Field, som han efterfølgende har fået to sønner og to døtre med.

Den kendte popstjerne lægger da heller ikke skjul på, at det er hans familie, der er drivkraften bag, at han holder sig væk fra sit tidligere misbrug.

“Med disse fire mennesker – fem med min kone – skal jeg blive på den smalle sti. Jeg skal yde og være den bedste version af mig selv, som jeg kan. Indtil videre er det gået godt,” fortæller han i et interview med Dagbladet.

I interviewet fortæller han også om, at hans misbrug førte ‘galskab’ med sig. Til trods for, at hele hans liv virkede som en stor fest, endte det nemlig altid på samme måde.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford bryder i gråd under filmpræsentation

Hver eneste tur i byen, startede med kokain og drinks, men den endte på en helt anden måde. Ifølge Robbie Williams endte det hele nemlig med en følelse af ensomhed.