Harrison Ford er ikke en mand, der ofte bliver rørt til tårer. Det blev han dog, da han skulle præsentere sin seneste film.

Da den kendte skuespiller skulle præsentere sin seneste film, som er den femte film i serien om Indiana Jones, blev han dog så rørt, at tårerne fik frit spil.

LÆS OGSÅ: Dannede par med Pamela Anderson: Nu sælger han nøgenbilleder

I forbindelse med præsentationen af den nye film, lovede han, at den ville efterlade et stort indtryk.

Den legendariske skuespiller var til stede lørdag under D23 Expo, hvor der bliver vist en lang række projekter, der bliver arbejdet på. En af de mest ventede film på aftenen, var den femte film i Indiana Jones-serien.

Ifølge TMZ viste de den første trailer til Indiana Jones 5, hvorefter Harrison Ford gik på scenen for at tale til publikum. Og det var her, at han tilsyneladende blev en smule rørt.

Da han gik på scenen, sagde han, at det var en film, der bød på en masse hjerte, ligesom de originale film gjorde. Da han sagde dette, så det ud til, at han blev rørt og fik tårer i øjnene, hvilket fik publikum til at reagere med jubel og klapsalver.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner med besynderlig fødselsindrømmelse

Lørdag slog han også fast, at dette vil være sidste gang han indtager rollen som Indiana Jones. Harrison Ford er fyldt 80 år, og derfor er det også ganske forståeligt, at det bliver det sidste, vi får at se til Indiana Jones.