Han har tidligere dannet par med Pamela Anderson, og nu har trommeslager Tommy Lee kastet sig ud i at sælge nøgenbilleder.

Tommy Lee er den seneste i rækken af kendisser, der har offentliggjort, at de har valgt at sælge billeder med begrænset påklædning på platformen OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner med besynderlig fødselsindrømmelse

Den kendte trommeslager har udtalt, at han kommer til at sælge billeder af sit vedhæng og ‘lidt til’. Hvad det indebærer, er svært at sige.

Mötley Crüe-trommeslageren optrådte i Las Vegas fredag aften, som var sidste stop på bandets turné. På et tidspunkt valgte han at holde en lille tale for det tilstedeværende publikum.

I denne forbindelse sagde han, at han var ærgerlig over, at hans nylige nøgenbillede, som han delte på Instragram, blev fjernet fra platformen. Derfor har han nu fundet en løsning.

Og han forklarede også, at hans løsning, er at skifte til OnlyFans. Her kan han nemlig dele, hvad han gerne vil. Derefter viste han lidt af varerne frem – denne gang var det dog bagfra.

Da han trak ned i bukserne, kunne man se, at han havde fået ordene ‘Only’ og ‘Fans’ på tværs af hans bagdel, så hele publikum kunne se det.

Kort tid efter delte han også et opslag på Instagram, hvor han bekræftede, at han havde besluttet sig for at starte en profil på OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker død: Blev 54 år

I samme ombæring delte han også et billede af din kone, Brittany Furlan. Hun startede med at gøre karriere som influencer, men har også valgt at kaste sig over salg af nøgenbilleder, hvilket skulle være en yderst lukrativ forretning.