Rihanna har scoret et job, som de fleste musikere drømmer om. Hun skal nemlig optræde ved det famøse pauseshow ved Super Bowl næste år.

Den 34-årige popstjerne skal levere en optræden for de mange millioner seere verden over, der ser pauseshowet ved Super Bowl.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams kommer til Danmark

Det har NFL afsløret i en pressemeddelelse.

Hun har også selv afsløret det på Instagram, hvor hun har delt et billede af en sin egen arm, der holder en amerikansk fodbold.

Næste år bliver Super Bowl afvikle i Glendale i Arizona, hvorfor det også er her, at den kendte popstjerne skal optræde. Det hele løber af stablen den 12. februar.

Pauseshowet bliver næste år arrangeret af Apple Music, NFL samt pladeselskabet Roc Nation, som blandt andet ejes af JayZ-.

“Rihanna er en kunstner, man kun ser en gang på en generation, og hun har været en kulturel drivkraft i hele sin karriere. Vi ser frem at samarbejde med Rihanna, Roc Nation og Apple Music for at give fansene endnu et historisk pauseshow,” siger Seth Dudowsky, der er musikchef i NFL.

Det er normalt Pepsi, der er hovedsponsor på pauseshowet ved Super Bowl, men i 2023 er det ikke længere tilfældet. Her overtager Apple Music nemlig sponsoratet.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian indrømmer: Jeg var bange

I år var der også tale om et imponerende pauseshow, hvor både Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige og Kendrick Lamar optrådte. Ifølge NFL var der intet mindre end 120 millioner mennesker, der så pauseshowet.