Er man fan af Robbie Williams, kan man snart få mulighed for at opleve ham i levende live. Han kommer nemlig til Danmark.

Robbie Williams har annonceret en række nye europæiske datoer for sin ‘XXV’-turné. I denne forbindelse er det også blevet meldt ud, at han lægger vejen forbi Danmark.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin er blevet far igen

Det oplyser Live Nation i en pressemeddelelse.

På de nye datoer, der alle er i 2023, kommer han godt rundt i hele Europa. Han lægger ud med et show i Bologna i Italien, hvor han skal optræde den 20. januar.

Når han har optrådt for sine italienske fans, går turen videre på tværs af kontinenter. Blandt andet kommer han for byer som Paris, Barcelona, Berlin og Amsterdam.

Tilsyneladende mener han dog, at de danske fans heller ikke skal snydes. Han giver nemlig to koncerter i Danmark, da han både gæster Jyske Bank Boxen i Herning samt Royal Arena i København.

Turnéen begiver han sig ud på, efter at have udgivet sit album ‘XXV’ tidligere på måneden. Det er et album, der byder på en række af hans største hits gennem tiderne.

Formålet med både albummet og den kommende turné er, at han vil fejre, at han været solist i 25 år. Derfor må det forventes, at koncerterne kommer til at byde på en række af de største fanfavoritter.

Prisen for en billet til en af de to koncerter på dansk jord, kommer til at lyde på mellem 645 kroner og 1145 kroner.

Er man interesseret i at skaffe sig en billet, kan man sætte sig klar onsdag den 28. september kl. 10, hvor der åbnes for pre-sale i den officielle Robbie Williams-butik.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian indrømmer: Jeg var bange

Hos Ticketmaster og Live Nation starter det officielle billetsalg starter fredag 30. september kl. 10.00.