Der er blevet fremsat alvorlige anklager mod popstjernen Ricky Martin. Han bliver nemlig anklaget for incest af sin egen nevø.

For et par uger siden begyndte der at florere rygter om, at Ricky Martin havde fået et polititilhold.

LÆS OGSÅ: Vilde rygter florerer: Nu afviser Drake-lejren

Det er i sig selv alvorligt, men nu er der blevet fremsat endnu mere alvorlige anklager mod den kendte popstjerne.

Angiveligt skulle offeret, der har bedt om det pågældende polititillhold nemlig være hans egen 21-årige nevø, Dennis Yadiel Sanchez. Det skriver den spanske avis Marca.

Nevøen påstår, at han og Ricky Martin datede i syv måneder, hvorefter han slog op. Dernæst har han dog ikke blot bedt om et tilhold, men også anklaget Ricky Martin for incest.

Han påstår, at den 50-årige popstjerne skulle stå bag både psykiske og fysiske angreb, og at han ikke ville acceptere deres brud, der skete for et par måneder siden.

Såfremt der skulle være hold i anklagerne, kan Ricky Martin ende med at få helt op til 50 år bag tremme i Puerto Rico.

Hans repræsentanter har dog været hurtige til at afvise, at der skulle være hold i de chokerende anklager.

“Desværre kæmper den person, der fremsætter denne påstand, med dybe psykiske udfordringer. Ricky Martin har selvfølgelig aldrig været – og ville aldrig være – involveret i nogen form for seksuelt eller romantisk forhold til sin nevø,” siger Ricky Martins advokat, Marty Singer, til New York Post.

LÆS OGSÅ: Skuespiller raser mod Amber Heard: Hun er en golddigger

Han siger også, at de håber, at Ricky Martins nevø får den hjælp, ‘han har brug for’. Hertil slår han fast, at de ser frem til, at det bliver dokumenteret, at påstandene er usande.