Det er bestemt ikke alle, der har fået et positivt syn på Amber Heard, efter retssagen mod Johnny Depp. En af dem er skuespille Mickey Rourke.

Mandag talte tv-vært Piers Morgan med Mickey Rourke, der i dag er skuespiller, men tidligere har gjort sig som bokser, i sit talkshow ‘Piers Morgan Uncensored’.

LÆS OGSÅ: Kendis afslører: Vil giftes

I forbindelse med programmet blev Mickey Rourke spurgt ind til retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard.

Her sagde han, at han har kendt Depp i mange år, men at de ikke er tætte venner. Til trods for dette, er det dog tydeligt, at han ikke just er på Amber Heards side.

“Jeg har kendt Johnny i mange år, men jeg kender ham ikke personligt. Jeg kan sige, at jeg på et tidspunkt var i en situation, hvor jeg blev anklaget for noget, som jeg ikke havde gjort,” lød det fra ham.

Han forklarede også, at den pågældende situation medførte, at han fik et dårligt ry, og at han som følge af dette mistede en række jobs som skuespiller.

“Jeg har det dårligt med, at nogen bliver forsøgt hugget ned af en golddigger,” sagde han med direkte henvisning til Amber Heard.

LÆS OGSÅ: Kanye West sagsøgt igen: Skylder over 50 millioner

Det endte dog modsat for Heard, da hun ikke fik tilkendt en stor sum penge. Derimod blev hun dømt til at skulle betale en erstatning på mere end 10 millioner dollars til Johnny Depp.