Popsangeren havde en helt specifik person i tankerne, da han skrev den specifikke sang til scenemusicalen.

Når Rasmus Seebach træder ind i Tivolis fortryllende verden med musicalen “Askepot – The Musical”, bringer han ikke kun eventyrlige melodier til scenen, men også et hjerte fuldt af kærlighed.

Den 43-årige popstjerne, kendt for sine fængende hits, har denne gang ladet romantikken strømme frit i skabelsen af alle sangene til forestillingen.

Ved premieren afslørede Seebach, at hans arbejde med musicalen indeholder en helt særlig gestus til hans elskede, Julie Teglhus.

“Jeg er måske ikke en, som i det daglige går og er totalt pladderromantisk, men dybt inde i mit hjerte er jeg ret romantisk,” indrømmede Seebach under premieren til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Dejan Čukić deler grim oplevelse i supermarkedet: “Jeg var et svin”

LÆS OGSÅ: Niels Ellegaard taler ud om konens alvorlige sygdom: “Det føltes skamfuldt”

Det er sangen “Brand New Evergreen”, der bærer denne romantiske besked.

“Jeg elsker at skrive kærlighedssange, og sangen ‘Brand New Evergreen’ i ‘Askepot’ er en kærlighedserklæring til Julie,” afslørede Seebach med et varmt smil.

Sammen med Julie har Seebach to sønner, Holger og Helmuth, og til juli udvider de deres familie med ankomsten af en lille pige. Denne private glæde og forventning til familieforøgelsen har uden tvivl også farvet Seebachs kreative proces.