Ifølge kilder overvejede det royale par at sagsøge folkene bag TV-serien ‘South Park’.

De to karakterer i ‘South Park’ ønsker så inderligt deres privatliv

Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

Lige som man troede, at der ikke var flere historier at vride ud af Prins Harry og Meghan Markles flugt fra England til Amerika, dukker parret nu atter op til medieoverfald igen.

Stormen havde ellers lagt sig, efter at en 40-årig anonym kvinde, som påstår at hun tog prinsens mødom, stod frem, og man tænke, at nu kunne der ikke koges mere suppe på Prins Harrys bog “Reserven”.

Den britiske kvinde, der til daglig kører gravko, er efter eget udsagn den første, der har været intim med hertugen.

Det foregik på en mark bag en pub, og det inkluderede et klap bagi.

Men endnu en gang er parret overskrifter værd.

Denne gang er det dog ufrivilligt, og det har fået dem op i det røde felt, skriver News.com.au.

Showrunners antændte en ildstorm af kontroverser efter at have parodieret et privatlivssøgende eks-kongeligt par fra Canada i afsnittet den 15. februar med titlen “The Worldwide Privacy Tour”.

Tegneserien ‘South Park’ har nu vendt deres fokus mod Prins Harry og Meghan Markle i en episode af den populære serie.

Her bliver det royale par ikke nævnt ved navn. Men de portrætteres i stedet som en rødhåret prins og en amerikansk prinsesse af Canada (som også er en del af Commomwealth), som blot ønsker et privatliv, hvilket de bogstavelig talt skilter med gennem episoden, der har fået navnet ‘Worldwide Privacy Tour’.

Twitter

I parrets søgen efter privatliv i ro og mag ender de et afsnit i ‘South Park’.

Ifølge kilder tæt på Prins Harry og Meghan Markle er de to ikke just begejstret for ‘South Park’ episoden.

Meghan Markle skulle føle “kørt over og overvældet” over episoden og nægtede at se hele afsnittet.

Det royale par har overvejet at sagsøge skaberne bag ‘South Park’, Matt Stone og Trey Parker.

Tegneseriefigurerne – som hævder at ville holde sig ude af rampelyset, men i stedet går på forskellige talkshows – lignede hertugen og hertuginden af ​​Sussex, som er berømt ikke-private som demonstreret af deres Netflix-serie og Harrys erindringer fra ‘Reserven’.

Dette bekymre dog ikke skaberne af ‘South Park’. De har ikke specifikt nævnt Prins Harry og Meghan Markle er meget af deres arbejde endt med et sagsanlæg gennem de snart 25 år, som den populære serie har kørt.

South Park-skaberne Trey Parker og Matt Stone optrådte på en podcast torsdag for at diskutere tegnefilmens arv og mange postyr gennem årene, blot en uge efter at have slået prins Harry og Meghan Markle.

I podcasten talte de direkte om de forskellige retssager, der var blevet anlagt over dem af celebs, de drillede.

Stone og Parker sagde “der er så mange [øjeblikke] vi ikke engang kan huske”, når det kom til kritik af deres animerede serie.

“Det hele kom fra højre, vi blev betragtet som modkultur,” sagde animatorerne. “Den Katolske Liga er altid på vores a**e – det kom sådan set altid fra den side.”