Den britiske kvinde, der til daglig kører gravko, er efter eget udsagn den første, der har været intim med hertugen.

Det foregik på en mark bag en pub, og det inkluderede et klap bagi.

Ifølge eget udsagn vidste Sasha ikke, at Harry var jomfru, da de hyggede sig på marken i nattens mulm og mørke. – Han virkede ikke spor jomfru-agtig, forklarer hun.

I et interview med The Sun fortæller Sasha, der i dag er mor til to, at hun var ansat på prins Charles landsted, Highgrove, hvor hun tjente som staldpige.

Her brugte hun særligt én sommer i selskab med prinsen, og i juli 2001 tog hun angiveligt den to år yngre Harrys mødom.

Det er efter detaljerne i Harrys egen memoirer, at Walpole har følt for at stå frem i pressen med sin egen side af historien.

I forbindelse med den voldsomt omdiskuterede ”Spare” kom det nemlig frem, at Harry ganske efter eget udsagn mistede sin mødom til en såkaldt ”cougar” – altså en væsentlig ældre kvinde – bag en lokale beværtning.

Dog har beskrivelsen måske været et eksempel på en forståelsesfremmende, da det nu skal vise sig at Sasha Walpole blot var 19 år gammelt og altså kun lidt over to år ældre end Harry, da de nød en hyrdetime.

“Det var bogstaveligt talt ”wham-bam”- mellem venner,” fortæller maskinføreren, der desuden røber, at de begge var påvirkede, da de kort forinden havde drukket tequila.

“Samlejet var passioneret og kvikt. Det var frækt i den forstand, at det ikke skulle være foregået.”

De to var kun sammen denne ene gang.  

Artiklen forsætter efter billedet…

Walpoles intime stund med sin royale ven foregik på en mark bag ved en parkeringsplads i nærheden af den historiske pub Vine Tree i Norton, Wiltshire.  

Da de havde haft sex med hinanden, gemte Harry sig bagved en rød telefonboks, for ikke at blive set. Sashas ven Bryony sørgede for at skjule ham ved hjælp af en blå Ford Fiesta.

Artiklen forsætter efter billedet…

Det røde kryds markerer angiveligt stedet, hvor prinsen i en alder af 16 år havde sex med den 19-årige veninde, Sasha, der arbejdede om sommeren på Highgrove, ligesom hun også sideløbende tog vagter på en fabrik, der lavede underbukser. 
 Foto: YouTube: Daily Mail

Walpole, der i dag er lykkelig gift, fortæller, at de dengang kravlede over hegnet, og at de røg Malboro Lights, da prinsen gjorde de første tilnærmelser.

“Han havde boksershorts på. Der var ikke noget snak. Ikke nogen ord mellem os,” siger hun.

Artiklen forsætter efter billedet…

Sasha Walpole, der påstår aldrig at have betragtet Harry som andet end en ven, og som altså ikke tog sig af, at han havde blåt blod i årerne, blev chokeret, da hun læste detaljer om sit sexliv i teenageårene i hertugens storsælgende ”Spare”-biografi.

“Jeg lever et fredeligt liv, og jeg har ikke bedt om dette,” siger hun, og understreger paradokset i, at hun nu stiller sig frem i det helt store interview.  

I Prins Harrys bombe af en bog, beskrev han sin seksuelle debut noget mere eksotisk. 

Lettere afvigende fra Walpoles fortællinger, så røber han, at han i en alder af 17 år studerede på Eton College i Windsor, da han blev forført af en ældre kvinde, der behandlede ham ”som en ung hingst”.

Prins Harry beskriver videre, hvordan han og den ældre ”hestepige” endte på en mark bag en populær pub, og her gik det så slag i slag, og prinsen mistede sin mødom.

“Jeg besteg hende hurtigt, hvorefter hun slog mig i røven og sendte mig væk. En af mine mange fejl var, at det skete på en mark, lige bag en velbesøgt pub. Der er ingen tvivl om, at nogen så os,” skrev han i bogen.