Prins Harry har ikke været villig til at svare på, om han har planer om at tage del i kong Charles’ kroning til sommer.

Der er flere detaljer fra det omdiskuterede interview mellem prins Harry og Tom Bradby på ITV, der i de seneste dage har tiltrukket sig en del opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Shakira er knust: Eksmanden havde affære med ny kæreste

Nu har endnu et klip set dagens lys, og også her er der tale om noget, der har skabt en del opmærksomhed. Det skriver B.T.

Det skyldes, at prins Harry ganske enkelt ikke har været villig til at give svar på, om han har i sinde at tage del i sin far kong Charles’ kroning, der efter planen vil finde sted i juli i år.

I det nye klip, der er blevet frigivet, kan man høre, at han bliver spurgt, om prins William ville blive sur, hvis de to brødre skulle tale sammen efter, hvad der er sket mellem dem.

“Han ville sikkert sige mange ting,« lyder det korte svar fra prins Harry.

Herefter bliver han spurgt, om han har planer om at deltage i kroningen af kong Charles i juli.

“Hvis du bliver inviteret, vil du så deltage?” lyder spørgsmålet.

Tilsyneladende har prins Harry dog ikke ønsket at svare på dette. Om det skyldes, at han ikke ved det, eller han ganske enkelt ønsker at holde svaret for sig selv, vides naturligvis ikke.

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman med bøn til Oscars: Ville gøre mit liv uudholdeligt

“Der er meget, der kan ske endnu. Men døren er altid åben. Bolden er på deres banehalvdel. Der er meget, der skal diskuteres, og jeg håber virkelig, at de er villige til at sætte sig ned og tale om det,” lyder svaret fra den britiske prins.