Den verdenskendte skuespiller har sendt en bøn til Oscars, som et led i en sjov ‘krig’ med Ryan Reynolds.

Hugh Jackman og Ryan Reynolds har på det seneste være i ‘krig’ med hinanden på de sociale medier, og for nylig tog Jackman det næste skridt.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne kan afløse Daniel Craig som James Bond

Det gjorde han med en video, der blev delt på det sociale medie Instagram, hvor han tryglede Oscars om ikke at nominere Reynolds til en pris.

“Det er 2023, og jeg ville virkelig gerne sende en positiv besked i begyndelsen af året, men de seneste begivenheder har gjort det umuligt,” lyder det fra den 54-årige skuespiller i videoen.

Herefter fortæller han, at han ikke har andet end ros til filmen ‘Spirited’, de øvrige skuespillere samt sangskriverne bag ‘Good Afternoon’. Men det er heller ikkke det, der er problemet.

Problemet for Jackman er, at han har hørt, at ‘Good Afternoon’ vil blive nomineret til en Oscar Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Det skriver det amerikanske medie Toofab.

“Ryan Reynolds at få en nominering i kategorien ‘Bedste sang’ ville gøre det næste år af mit liv uudholdeligt,” lyder det herefter fra Jackman, der næsten får det til at lyde oprigtigt.

“Jeg er nødt til at bruge året sammen med, da vi skal optage Wolverine og Deadpool, og – stol på mig – det ville være umuligt. Det ville være et problem.”

Han gør det også klart, at han er vild med filmen og stjernerne Will Ferrell og Octavia Spencer, ligesom han sender en hyldest til sin ‘Greatest Showman’-samarbejdspartnere, Benj Pasek og Justin Paul. der var med til at skrive sangen.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor gør jeg det

“Men venligst, venligst, fra bunden af mit hjerte, lad være med at validere Ryan Reynolds på denne måde. Vær venlig,” siger den kendte skuespiller til slut i videoen.