I de seneste afsnit af dokuserien ‘Harry & Meghan’ beskriver prins Harry et helt særligt familiemøde.

Da prins Harry forklarede sin familie, at han og hustruen Meghan Markle havde planer om at flytte til USA, blev det ikke taget godt imod.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Dokumentar om Harry og Meghan sætter rekord

Det fortæller han i de seneste afsnit af Netflix-dokumentaren om parret.

Her afslører han, at han under et familiemøde i januar 2020, fremlagde sine og Meghans planer om at flytte til udlandet, hvor blandt andet prins William og kong Charles deltog.

I dokumentaren fortæller prins Harry, at der ikke blevet taget godt imod planerne, og at hans storebror tilmed ‘råbte og skreg’.

“Det var skræmmende, at min bror råbte og skreg ad mig, min far (kong Charles, red.) sagde ting, der simpelthen ikke passede, og min farmor sad bare stille og så til,” siger han ifølge Ritzau.

Desuden hævder han, at han foreslog, at han og hustruen kunne være ‘halvt inde og halvt ude’ af den britiske kongefamilie, men det kunne tilsyneladende ikke komme på tale.

“Men det stod meget hurtigt meget klart, at det ønske ikke ville blive diskuteret eller debatteret,” siger Harry, der i dag bor i Californien med Meghan Markle og deres to børn.

Derudover retter han også en skarp kritik af kongehusets presseafdeling, som han beskylder for ‘beskidt bil’, ved at lække og plante historier.

Samtidig siger han, at han og prins William tidligere havde oplevet, hvad det kunne føre til, og derfor havde de aftalt, at det ikke skulle ske igen. Her henviser han til pressens behandling af prinsesse Diana.

LÆS OGSÅ: Ekspert afslører: Derfor vil Harry og Meghan ikke miste titler

“At jeg så kunne se, at min brors kontor kopierede netop den tilgang, som vi lovede hinanden aldrig at bruge, det var hjerteskærende,” fortæller han i dokumentaren.