De tre første afsnit af dokuserien ‘Harry & Meghan’ har bragt parret i modvind, og flere har stillet krav om, at de bliver frataget deres titler.

Til trods for, at det skulle vise sig, at situationen bliver endnu mere anspændt efter torsdagens afsnit af Netflix-dokuserien ‘Harry & Meghan’, får det næppe betydning for prins Harry og Meghan Markles titler.

LÆS OGSÅ: Jay Leno afslører: Sådan blev mit ansigt forbrændt

Ifølge Page Six, der har talt med en royalt ekspert, er det nemlig meget usandsynligt, at kong Charles kan finde på at fratage parret deres titler.

Prins Harry og Meghan Markle fik foræret deres titler som hertug og hertuginde af Sussex af nu afdøde dronning Elizabeth II. Titlerne fik de som en gave på deres bryllupsdag den 19. maj 2018.

Men kritikere af parret mener, at parret burde fratages deres titler, efter de første tre afsnit af deres dokuserie er blevet gjort tilgængelige på Netflix.

De tre første afsnit er blevet udgivet i sidste uge, mens de næste træ udkommer torsdag. I de tre første afsnit fortalte parret om deres ulykkelig liv bag paladsets mure.

Selvom der er mange, der mener, at det er nok til, at de burde fratages deres titler, er der ikke noget, der tyder på, at det vil komme til at ske, lyder det fra en royal ekspert.

“At fratage deres titel er sandsynligvis ikke noget, kongen nogensinde vil overveje. Mest fordi det ville være for småligt og straffende,” lyder det fra en royal ekspert til Page Six.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Dokumentar om Harry og Meghan sætter rekord

“Det ville kun føre til, at Harry og Meghan hævder, at det er en hævnaktion og et bevis på, at de aldrig var ønsket i den kongelige familie.”