Prins Harry har trukket overskrifter verden over med sin bog ‘Spare’, som på dansk har fået titlen ‘Reserven’.

Tidligere på ugen udgav prins Harry sin længe ventede bog. Siden da er det væltet frem med afsløringer, men ikke alt har fundet vej til bogen.

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy stikker til Will Smith efter Oscars-drama

I et interview med den britiske avis The Telegraph har han afsløret, at der er blevet udeladt mange detaljer. Faktisk skulle der være udeladt så meget materiale, at han kan skrive endnu en bog.

De detaljer, han har valgt at udelade, er primært episoder, der handler om hans bror, prins William, og hans far, kong Charles.

“Det første udkast var forskellig (fra den endelige bog, red.). Det var 800 sider, og nu er den nede på 400 sider. Det kunne være blevet til to bøger, kan man sige. Og det svære var at skære fra,” lød det fra prins Harry.

Det er ikke uden grund, at det ikke er alle detaljer, der er blevet medtaget i bogen. Prins Harry er nemlig bange for, at hans far og bror aldrig ville tilgive ham, hvis de alle blev inkluderet.

“Der er en række ting, der er sket, især mellem min bror og jeg, og til en vis udstrækning også mellem min far og jeg, som jeg bare ikke vil have, at verden skal vide. For de ville aldrig tilgive mig (hvis det kom frem, red.), tror jeg,” sagde han.

Bogen har vist sig at være enormt populær, og salgstallene overgår forventningerne på de fleste markeder. Det gælder også i Danmark, hvor den befinder sig øverst på salgslisten hos flere forhandlere.

LÆS OGSÅ: Lisa Marie Presley er død

Salgstallene harmonerer dog ikke med hans popularitet, viser en ny meningsmåling udført af YouGov. Derimod viser den, at den rødhårede prins aldrig har været mere upopulær i Storbritannien, end han er nu.