Eddie Murphy har tilsyneladende ikke i sinde at lade Will Smith glemme den dramatiske episode under Oscars, hvor han slog Chris Rock i ansigtet.

Tirsdag aften var Eddie Murphy på scenen under Golden Globes-showet, hvor han tog imod ‘Cecil B. DeMille’-prisen.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski spottet på date med kendt komiker

I denne forbindelse valgte han at holde en lille tale til andre, der har en drøm om at gøre karriere som komiker – og her endte han med at sende en stikpille i retning af Will Smith.

“Jeg vil gerne have, at I ved, at der findes en opskrift, som du kan følge, hvis du vil opnå succes, velstand, lang levetid og fred i sindet. Det er en opskrift, som jeg har fulgt hele min karriere. Den er meget simpel,” lød det fra Eddie Murphy.

“Du skal bare gøre disse tre ting,” inden han sendte sin stikpille i retning af Will Smith: “Betal din skat, hold fokus på dig selv, og hold Will Smiths navn ude af din f**king mund.”

Det er naturligvis en klar reference til det famøse slag, som Will Smith gav Chris Rock midt under Oscars, mens hele verden kunne se med.

Den i dag 54-årige skuespiller formåede at chokere de mange gæster, der deltog ved showet, men bestemt også de mange seere hele verden over, da han slog Chris Rock, fordi han havde lavet sjov med, at Jada Pinkett Smith er skaldet.

Til en start tog han det ganske pænt, men da han så, hvordan hans kone havde reageret, var det pludselig ikke særlig sjovt.

LÆS OGSÅ: 50 Cent afslører: Er på vej med serie om Eminem

Det fik ham til at storme op på scenen, hvor han gav Chris Rock en lussing, inden han satte sig ned og råbte: ‘Hold min kones navn ude af din f**king mund’.