Den populære tv-serie har indstillet produktionen for at markere dronning Elizabeths bortgang. Der er dog kun tale om en midlertidig pause.

Det populære Netflix-drama ‘The Crown’, der handler om dronningens liv, er blevet at på pause for en stund. De har nemlig sat produktionen af den igangværende sjette sæson på pause.

LÆS OGSÅ: Nicolas Cage afslører lykkelig nyhed

Det har de valgt at gøre i respekt for den afdøde monark, som gik bort torsdag eftermiddag. Det fortæller Peter Morgan, der er seriens skaber, til Deadline.

“‘The Crown’ er en kærlighedserklæring til hende (dronning Elizabeth, red.), og jeg har intet at tilføje for nu, kun stilhed og respekt. Jeg forventer, at vi stopper med at optage i respekt også,” siger han.

Dronning Elizabeth gik bort torsdag eftermiddag i en alder af 96 år. Hun befandt sig på slottet Balmoral, hvor hun sov stille ind. Ved sin side havde hun sin søn, prins Charles, der nu er konge af Storbritannien.

I den femte sæson af ‘The Crown’, der er sat til at få premiere i november i år, har skuespiller Imelda Staunton landet rollen som dronning Elizabeth i sit senere voksenliv.

Sjette sæson, der er ved at blive optaget, men nu er blevet sat på pause, forventes at følge den tid i dronning Elizabeths liv, hvor hendes barnnebarn prins William er ung voksen.

LÆS OGSÅ: Harry Styles joker med bizarre rygter

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvornår den sjette sæson får premiere på Netflix.