Den irsk-amerikanske skuespiller har haft en imponerende karriere, men i hvert fald én rolle gik han glip af – og det var hans egen skyld.

Pierce Brosnan har spillet med i en lang række film i løbet af sin karriere. Mange kender ham dog for rollen som James Bond, som han havde i fire film.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise skruer op for sikkerheden: Har modtaget dødstrusler

Nu viser det sig dog, at han faktisk kunne have haft endnu en stor rolle på sit CV. Han endte dog med selv at forårsage, at han ikke fik rollen.

Det har han afsløret i et interview med Jimmy Fallon, som han besøgte med henblik på at promovere filmen ‘Black Adam’, hvor han har rollen som Doctor Fate.

Brosnan forklarede han, at han faktisk var blandt dem, der stod til at få chancen som Batman, da Tim Burton instruerede filmen. Denne rolle endte dog med at gå til Michael Keaton.

Og ifølge Brosnan selv, var det faktisk hans egen fejl, at han ikke fik rollen. Han lagde nemlig ud med en joke, som ikke faldt i god jord hos de øvrige tilstedeværende.

Det forklarede han, da Jimmy Fallon spurgte ham, om han var blevet tilbudt mange roller som superhelt i løbet af sin karriere.

“Nej, ikke rigtigt. Jeg prøvede lykken som Batman for lang tid siden, da Tim Burton var instruktør. Det er åbenlyst, at jeg ikke fik rollen,” lød det fra Brosnan ifølge Ekstra Bladet, inden han fortsatte:

LÆS OGSÅ: Efter utallige rygter: Nu bekræfter Emily Ratajkowski

“Jeg kan huske, at jeg sagde noget dumt til Tim Burton. Jeg sagde: ‘Jeg fatter ikke, at en mand vil rende rundt med sine underbukser uden på tøjet’. Sådan kan det gå. Den bedste mand fik jobbet.”