I løbet af de seneste måneder har der været en del rygter om, at den 31-årige Emily Ratajkowski er blevet skilt fra sin mand.,

Flere medier har bragt historien om, at den kendte supermodel har valgt at søge om skilsmisse. Desuden skulle de allerede være separeret, hvorfor de bor hver for sig.

LÆS OGSÅ: Tom Cruise skruer op for sikkerheden: Har modtaget dødstrusler

En række af disse medier beretter desuden om, at der er en helt særlig årsag til, at hun har valgt at lade sig skille fra Sebastian Bear-McClard. Angiveligt har han nemlig været hende utro.

Hidtil har hun dog ikke udtalt sig om de mange rygter, men det er nu slut. I et nyt interview med Variety, har hun nemlig valgt at bekræfte, at hun er blevet skilt.

Samtidig benytter hun sig også af muligheden til at mane rygter til jorden om, at hun skulle have fundet en ny. Blandt andet har der været rygter om, at hun dater ingen ringere end Brad Pitt.

“Jeg er blevet single for nylig, og er det er for første gang i mit liv,” siger hun.

“Jeg føler bare, at jeg nu nyder min frihed og ikke er særlig bekymret over, hvordan jeg fremstår.”

LÆS OGSÅ: Orlando Bloom afslører ulykke: Var meget heldig at overleve

Til trods for, at der har været et hav af rygter om, at hun skulle date Brad Pitt, har den 31-årige model dog valgt at holde sig fra at kommentere på dem i interviewet.