Den kendte skuespiller har valgt at skrue op for sikkerheden omkring sig, da han har modtaget flere dødstrusler.

60-årige Tom Cruise har fået en række dødstrusler, som han tilsyneladende tager meget seriøst. Ifølge The Sun har det nemlig fået ham til at skrue godt op for sikkerheden.

LÆS OGSÅ: ‘Big Bang Theory’-stjerne afslører: Venter barn

Mediet skriver, at det er en tidligere medarbejder, der har set sig sur på både Tom Cruise samt instruktøren Christopher McQuarrie, efter at være blevet fyret fra optagelserne til ‘Mission: Impossible 8’.

Medarbejderen var tilknyttet filmen som stuntkoordinator, og har været vred siden fyringen. Nu er han dog blevet så voldsom, at både Tom Cruise og Christopher McQuarrie frygter for deres liv.

Det har medført, at de har valgt at hyre flere sikkerhedsvagter, der skal stå for at holde dem beskyttet.

“Tom og Chris arbejder stadig på filmen, men tingene har udviklet sig til at være mere og mere ubehagelige med den tidligere medarbejder, og nu er det kommet til at være en sag, hvor der ikke bliver taget nogen chancer,” har en kilde afsløret til The Sun.

Kilden har også forklaret, at det ikke er noget nyt for Tom Cruise at have sikkerhedsfolk omkring sig, da han har haft det i det meste af sin karriere. For Christopher McQuarrie er det dog en anden sag.

Efter fyringen har den pågældende medarbejder også valgt at sagsøge Paramount Studios, da han ikke mener, at han er blevet behandlet retfærdigt.

LÆS OGSÅ: ‘American Idol’-stjerne død: Blev kun 23 år

Hertil har han også spredt rygter om, at det skulle være russiske oligarker, der finansierer Tom Cruises film. Ikke nok med det, så påstår han også, at Paramount Studios bliver efterforsket af FBI for hvidvaskning.