Inden længe lander Pamela Andersons nye bog på hylderne, men til trods for, at den endnu ikke er udgivet, er flere slibrige detaljer allerede blevet lækket.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den i dag 55-årige Pamela Anderson i en periode havde sin gang i Playboy Mansion, der dengang var ejet af Hugh Hefner.

LÆS OGSÅ: Ghislaine Maxwell forsvarer prins Andrew: Det er falsk

Det er noget, som hun flere gange har talt om i talkshows, interviews mv. Nu viser det sig dog, at det ikke er alle detaljer og historier, hun har valgt at dele ud af.

En række af de mest slibrige historier har hun valgt at gemme til sin nye bog ‘Love, Pamela’, der bliver udgivet den 31. januar i store dele af verden.

Ifølge Variety, der har fået fat i et udkast af den nye bog, har hun bl.a. afsløret, at hun engang opdagede skuespiller Jack Nicholson i at have en trekant i Playboy Mansion.

I bogen skriver hun, at Nicholson havde to smukke kvinder med sig, og tilsyneladende havde han ikke blot i sinde at hyggesnakke med dem.

“Hr. Nicholson havde to smukke kvinder med sig. De fnisede alle og kyssede op ad væggen og havde travlt med hinanden,” skriver hun i sin bog ifølge Variety.

Hun skriver også, at hun tilmed kan have været med til at hjælpe ham med at ‘blive færdig’, da hun fik øjenkontakt med ham i et spejl.

LÆS OGSÅ: Efter næsten 20 år: Kendt band går i opløsning

“Jeg gik forbi for at bruge spejlet og bukkede mig over vasken for at få styr på min lip gloss. Jeg prøvede at kigge væk, men jeg kunne ikke lade være, og jeg fik øjenkontakt med ham i spejlet. Og det fik ham vist over målstregen, for derefter lavede han en sjov lyd og sagde ‘tak, skat’,” lyder det.