Pamela Anderson har afsløret, at hun var både ‘knust’ og ‘ødelagt’, da hun blev skilt fra Tommy Lee i 1998.

Skuespillerinde Pamela Anderson lægger ikke skjul på, at det var svært for hende at blive skilt fra trommeslager Tommy Lee tilbage i 1998.

LÆS OGSÅ: Havde brugt hele sin formue: Lisa Marie Presley var tæt på fallit

Det har hun afsløret i et uddrag fra hendes kommende bog, som har fået titlen ‘Love, Pamela’, som mediet People har fået fingrene i.

I bogen skriver hun, at det, at hun blev skilt fra den kendte Mötley Crüe-trommeslager, var ‘det sværeste, laveste og hårdeste tidspunkt i hendes liv’.

Det tidligere par fandt sammen tilbage i 1995. Blot fire dage efter valgte de at blive gift, hvilket må siges at være noget, som de færreste kan bryste sig af.

Deres forhold varede ikke ved, men inden de gik fra hinanden i 1998, nåede parret at få to sønner, Brandon, der i dag er 26 år, og Dylan, der er 25 år.

Den 55-årige Anderson slår fast i sin bog, at hendes forhold med 60-årige Lee var ‘den eneste gang, hun nogensinde var virkelig forelsket’. Den nye bog lander på hylderne flere steder i verden den 31. januar.

Parret fik deres forhold ‘ødelagt’ af den famøse video, der blev lækket af parret i 1995, hvilket også er blevet afbildet i Hulus serie ‘Pam & Tommy’, som fik premiere sidste år.

I sin bog skriver Anderson, at ‘helvede begyndte’, da Lee blev anholdt for hustruvold i 1998, hvilket medførte, at han måtte tilbringe seks måneder bag tremmer.

“Jeg kunne stadig ikke tro, at den person, jeg elskede højest, var i stand til det, der var sket den aften,” fortæller hun om episoden, hvor rockstjernen gentagne gange sparkede hende i ryggen, mens hun holdt en dengang 7 måneder gammel Dylan.

“Vi var begge knuste, men jeg var nødt til at beskytte mine babyer,” skriver hun også i bogen.

Desuden fortæller hun, at hun er ‘evigt taknemmelig’ for, at det er Lee, der er far til Brandon og Dylan, ligesom hun afslører, at hun og trommeslageren stadig ‘tjekke op på hinanden en gang imellem’.

LÆS OGSÅ: Prins Harry har udeladt episoder fra bog: De ville aldrig tilgive mig

Anderson var Lees tredje kone. Han har været gift med influencer Brittany Furlan siden 2019.