Det ser ikke ud til, at bruddet mellem Olivia Wilde og Jason Sudeikis forløber helt uden problemer. De ligger nemlig i kamp om deres forældremyndigheden over deres børn.

De to skuespillere, der har dannet par i syv år, gik fra hinanden i 2020. De har fået to børn sammen, og de har ikke kunnet enes om forældremyndigheden over disse.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-skuespiller død: Blev kun 31 år

I april blev der for alvor pustet til ilden, da Olivia Wilde pludselig fik stukket en konvolut i hånden, mens hun stod på en scene og var i færd med at udføre en præsentation.

Senere viste det sig, at den indeholdt juridiske dokumenter fra ekskæresten, der krævede, at han fik forældremyndigheden over deres børn. Ligeledes krævede han, at de skulle flytte med ham til New York.

En repræsentant for Jason Sudeikis har siden afvist, at han vidste noget om, hvornår Olivia Wilde ville få dokumenterne overrakt, men det er hun slet ikke enig i.

Ifølge Daily Mail har det ført til, at hun i forbindelse med en retssag har langet ud efter ham.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp sikrer sig lukrativ kontrakt med luksuriøst brand

“Jasons handlinger havde tydeligvis til hensigt at true mig og fange mig på det forkerte ben. Han kunne have givet mig dem diskret, men han valgte i stedet at gøre det på den mest aggressive måde, han overhovedet kunne,” lyder det fra hende.