Olivia Newton-John PR-rådgiver er bestemt ikke tilfreds med, at den afdøde sangerinde og skuespillerinde ikke var en del af ‘In Memoriam’-hyldesten ved Emmy-uddelingen.

Hendes PR-rådgiver mener, at han var meget skuffet over at se, at hun ikke var en del af hyldesten. Hertil insisterede han også på, at hun bestemt fortjener at blive hædret og hyldet.

LÆS OGSÅ: Ville sætte fokus på tarmsygdom: Ryan Reynolds endte selv med operation

Michael Caprio, der var Olivia Newton-Johns PR-rådgiver gennem 24 år, siger til TMZ, at familien fortsat sørger over hendes død, og ikke vil kommentere, at hun ikke var med i hyldesten.

Han selv har dog ingen problemer med at understrege, at han personligt var meget skuffet over at se, at hun ikke var blevet inkluderet i den særlige hyldest.

Han mener nemlig, at det ikke var den rette beslutning, eftersom hun kunne bryste sig af at have haft en fantastisk karriere indenfor TV, hvilket omfatter roller i ‘A Mom For Christmas’ samt i ‘American Idol’, ‘RuPaul’s Drag Race’, ‘Murphy Brown’, ‘Glee’ og ‘DWTS’.

Han påpegede ogås, at Olivia Newton-John har været med i en del såkaldt tv-specials, hvilket blandt andet omfatter ‘A Special Olivia Newton-John’ og ‘Olivia Physical’.

Emmys har i år været genstand for en del kritik, efter seerne har bemærket, at både Olivia Newton-John, men også flere andre var blevet udeladt fra det segment, der er dedikeret til stjerner, der er gået bort i årets løb.

LÆS OGSÅ: Kendt instruktør fik hjælp til at dø

Hyldesten omfattede i år store stjerner som Betty White, Bob Saget, Ray Liotta, Anne Heche og Sidney Poitier. Og naturligvis var folk chokerede, da de opdagede, at Olivia Newton-John ikke var med.