‘Grease’-stjernen Olivia Newton-John gik bort i august sidste år. Nu taler hendes mand ud om hendes sidste dage.

Olivia Newton-John var ‘fri for smerte’ i de sidste dage, fortæller den sørgende ægtemand til den afdøde Grease-stjerne, der også siger, at hun tilbragte sine sidste uger af livet i fred.

LÆS OGSÅ: Rita Ora fremviser vild forlovelsesring: Har kostet en formue

Forretningsmanden John Easterling, der var sammen med Grammy-vinderen, da hun døde af kræft i en alder af 73 år i august sidste år, siger, at hun var positiv til det sidste.

“Hun var meget klar, meget levende og meget bevidst, og havde ikke smerter, så der var en livskvalitet der på et tidspunkt, som jeg synes er så kritisk,” sagde han til The Daily Telegraph.

“Det var en del af Olivias store bidrag med Olivia Newton-John Cancer and Wellness Center. At levere en ægte livskvalitet for mennesker, stod hendes hjerte nært.”

“Det er en stor del af deres fokus der, og det var også med Olivia gennem hele hendes rejse.”

Olivia Newton-John blev gift med John Easterling i juni 2008. I sidste uge udtalte han, at hver eneste dag med hende var ‘magisk’.

Hun var ‘den mest modige og medfølende kvinde’, han nogensinde havde mødt, fortalte han til et publikum ved en begivenhed i Los Angeles.

“Vi delte en kærlighed og en lykke i en størrelsesorden, som jeg ikke engang troede var mulig,” sagde han.

“Olivia og jeg blev uventet, vanvittigt, dybt, og for evigt forelskede i Amazonas regnskoven.”

“I de seneste 15 år har jeg været velsignet med at dele dybden og passionen i hendes væsen. Hver dag med Olivia var en smule magisk. Hver dag med Olivia var uvirkelig.”

LÆS OGSÅ: Heidi Klum overrasker med afsløring: Klar på ét mere

“Hun var den mest modige og medfølende kvinde, jeg nogensinde har kendt, med en beroligende evne til virkelig at bekymre sig om andre mennesker.”