Nu har du chancen!

Måske er du en af de mange danskere, som troligt følger med i ‘Først til verdens ende’ – og måske drømmer du endda om, selv at drage afsted på dit livs eventyr.

Det har du muligheden for nu!

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen udtaler

TV 2 søger nemlig nye deltagere til den næste sæson af ‘Først til verdens ende’.

“Hvordan vil I komme i mål, når I ikke må flyve? Når I ikke må lede efter genveje på telefon eller computer? Og I kun har et minimalt rejsebudget?” lyder det fra TV 2, som opfordrer alle former for makkerpar til at melde sig:

“Vi søger makkerpar i alle tænkelige konstellationer: eks-par, naboer, kollegaer, svigermor/svigersøn, fætter/kusine, forælder/barn, søskende, venner, kærester, ægtepar eller noget helt andet. Det vigtigste er, at I har en fælles motivation for at drage afsted på denne rejse sammen,” lyder det.

Simun Waag / Strong Productions / TV 2

I ansøgningen skal i blandt andet beskrive hvilken relation i har, og medsende en præsentationsvideo.

LÆS OGSÅ  'Løvens Hule'-Jacob Risgaard siger farvel: 'Vi har gjort, hvad vi kunne'

Her kan I reflektere over, hvad årsagen til jeres motivation for at drage afsted sammen er?

“Hvorfor drømmer I om at få denne oplevelse? Har I brug for at udfordre hinanden, opleve hinanden, styrke hinanden, genfinde hinanden, er der noget i jeres forhold, I har lyst til at ændre, eller er der en helt anden grund? Og hvorfor har I brug for at rejse ud i verden sammen for at opnå dette?,” lyder det fra TV 2’s castinghold.

Har du og din rejsemakker mod på et helt stort eventyr? Så kan i ansøge HER.

Hvis du ønsker at deltage i programmet, skal du kunne holde fri fra den 7. oktober 2024 til og med den 8. december 2024.