“Jeg har ikke kunnet få vejret, siden jeg læste nyhederne og fik et opkaldt fra skolen – de var spærret inde.”

Efter det tragiske skoleskyderi på en kristen skole i Nashville, USA, har OL-gymnasten ‘Shawn Johnson’ delt en Instagram-story, hvor hun forklarer om sin personlige forbindelse til hændelsen.

Hendes to børn, som hun har med den tidligere NFL-spiller ‘Andrew East’, går på den skole, som skoleskyderiet skete på og blev fanget midt i de voldsomme hændelser.

“Jeg ryster. Græder. Er knust. Bange,” skriver Shawn Johnson, der vandt guld og tre gange sølv ved OL i 2008.

Dog kunne hun fortælle, at hendes to børn kom helskindet hjem, og at de er tilbage i trygge rammer efter at have været evakueret.

“Vores børn er nu hjemme hos os. Jeg føler mig heldig og velsignet, men også trist. Ingen forælder eller familie burde nogensinde opleve dette,” skriver hun.

Politiet fik mandag formiddag (amerikansk tid red.) et opkald om, at der var blevet affyret skud på skolen, skriver NBC News.

De hastede til stedet, hvor den 28-årige Audrey Hale raserede stedet med to rifler og en pistol på anden sal.

Politiet affyrede skud mod gerningskvinden, der som følge af det, afgik ved døden på gerningsstedet.

“When Andrew got our babies home” – Foto: Instagram

Politiet har fundet beviser, som indikerer at skoleskyderiet var nøje planlagt.

Den tragiske oplevelse har sat sine spor i Shawn Johnson, fortæller hun.

“Jeg har set børneambulancer, utallige politibiler, busser fyldt med børn, der skulle køres i sikkerhed, forældre, der fløj op og ned ad gaden, folk, der spurtede ind og ud af kirker og skoler for at finde deres børn. I dag har forandret mig,” skriver Shawn Johnson.

Hun har også delt en video, der viser de mange biler og busser, der fragter børn i sikkerhed.

“Mit mor-hjerte græder for jer. Man kommer sig aldrig helt over det. Jeg tænker på de smukke og uskyldige børn, deres familier, de første på stedet, lærerne, alle, der er påvirket af dagens ondskabsfulde handling,” skriver hun.