Lisbeth Østergaard understreger, at det for hendes vedkommende er slut – det bliver derfor en anden som kommer til at indtage den rolle.

For 16 år siden tog Lisbeth Østergaard og Bubber dansk tv med storm, da de sammen kastede sig ud i værtsrollen for det ambitiøse tv-format ‘Varm på is’.

Og siden da har Lisbeth Østergaard vundet mange danskeres hjerter i et hav af forskellige tv-programmer.

LÆS OGSÅ  Lisbeth Østergaard deler bukseløs billede på valentinsdag

Et af de programmer var reality-serien ‘Love Island’, hvor Lisbeth Østergaard var i spidsen som vært.

Og med seriens tilbagevenden til de danske skærme i 2025, så har der været en del spekulation om, hvorvidt det igen bliver med bliver Listbeth Østergaard som frontfigur.

Men her er TV-kendissen klar i spyttet:

“Jeg er kommet videre og tænker, de finder en, der lever og ånder for den form for tv. Det var sjovt at lave, og meget lærerigt, men jeg kunne ikke se mig selv der igen. Og det har heller ikke været på tale”, siger Lisbeth Østergaard til Ekstra Bladet og ønsker i samme moment den kommende vært eller værtinde, der endnu ikke er navngivet, alt godt.

LÆS OGSÅ  Ét spørgsmål går igen: Nu svarer Morten Kjeldgaard og Frederik Haun

Hun lægger heller ikke skjul på, at hende og ‘Love Island’ er vokset fra hinanden. Hun fortæller i samme ombæring, at det er seks år siden, og antyder, at hendes tid i rampelyset har haft en udløbsdato, der allerede er nået.

Med base nu i Aalborg sammen med sin mand, Ralf Christensen, og deres to børn, har Lisbeth Østergaard omfavnet et anderledes liv. Den nye tilværelse er langt fra de hektiske dage i reality-tv’s luksusvillaer og daglige optagelser, men hun savner af og til at lave TV, men tilføjer også, at nogen ville ringe, hvis de havde brug for hende.