Nu er ventetiden endelig forbi!

Tyve år efter den politiske thriller “Kongekabale” rystede det danske filmlandskab, er Nikolaj Arcel klar med en efterfølger, der lover at genoplive spændingen og intrigerne.

Det skriver Connery.

LÆS OGSÅ  Nu er der nyt: Andrew Tate bliver ikke løsladt

Med titlen “Mørkeland” bringer filmen os tilbage til journalist Ulrik Torps forunderlige verden, hvor magtspil og politisk drama stadig regerer.

Anders W. Berthelsen vender tilbage i rollen som Ulrik Torp, der efter en fyringsrunde og en periode på kontanthjælp finder sig selv tilbage på sin gamle arbejdsplads, Dagbladet, men denne gang som praktikant.

Det nye magtforhold på Dagbladet sætter Torp i en udfordrende position, da hans tidligere kollega, Henrik Moll, spillet af Nicolas Bro, nu sidder som chefredaktør.

LÆS OGSÅ  Musikken på pause: Sussi overvejer karriereskift

Plottet tager fart, da Moll beder Torp om at dække mordet på en ung fuldmægtig fra Indenrigsministeriet. Torp og to praktikanter kastes hovedkulds ind i et nyt magtspil, der trækker tråde dybt ind i politikernes og embedsmændenes korridorer. Sammen må de navigere i et farligt spil, hvor magten skal holdes i de “rigtige” hænder, koste hvad det vil.

Premieren på “Mørkeland” er sat til den 22. august, og spændingen er allerede i kog.

LÆS OGSÅ  Nu kan du opleve Tim Christensen i særlige rammer

Den første trailer, der netop er landet, lover en film spækket med spænding, drama og politiske intriger, der ikke vil skuffe fans af den oprindelige “Kongekabale”.

Se traileren her: