Nu kan de mange fans godt begynde at glæde sig.

Det vender tilbage. Det er nu bekræftet, da det er bekræftet hvem som skal være vært ved næste sæson af programmet.

Maria Fantino har nemlig sagt ja til igen at være i spidsen for ‘X Factor’.

Det bekræfter TV 2 ifølge Ekstra Bladet.

“SELVFØLGELIG har jeg sagt ja til endnu en sæson. ’X Factor’ har altid været mit drømmejob, og den første sæson beviste, at det er et drømmejob af en grund. Jeg er dybt beæret over den modtagelse, jeg har fået og glæder mig til endnu en omgang,” fortæller værtinden, som brød ud i gråd for åben skærm, da hun sagde tak for støtten og modtagelsen til seerne i årets finale 5. april. 

LÆS OGSÅ  Silas Holst i vild jubel: Mange års kamp er endelig slut

Det var ikke mere end kort efter at ‘X Factor’-finalen rullede over skærmen og vinderen var fundet, at der blev spekuleret i, hvorvidt hun fortsat vil være at finde i den rolle ved næste sæsons start.

Spekulationer, som altså nu er fortid.

Hos TV 2 er man selvsagt tilfredse med, at Fantino er klar til endnu en sæson – den syvende i TV 2-regi, efter at de overtog tøjlerne fra Danmarks Radio. 

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne deler vildt vægttab: Se resultatet her

“Vi er glade for at kunne fortælle, at Maria Fantino igen skal være vært i ’X Factor’. Maria har klaret sin første sæson med stor dygtighed, empati og nærvær så selvfølgelig skal hun styre slagets gang igen til næste år,” fortæller underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard.

Familien Danmark kan altså ånde lettet op når den kommende sæson af ‘X Factor’ filmes til efteråret, hvor Maria Fantino atter vil stå klar til at tage imod de mange håbefulde auditionsdeltagere.

Alle der ønsker at stille op i ’X Factor’ er velkomne, og man kan allerede nu tilmelde sig precasting.

TV 2 forventer at offentliggøre dommerpanelet for den kommende sæson senere på året.