Kulturministeren jubler af glæde disse dage

I denne tid er der ekstra god grund til at smile hjemme hos kulturminister og folketingsmedlem for Moderaterne, Jakob Engel-Schmidt, og hans kæreste, debattør og forfatter Camilla Søe.

De skal nemlig være forældre til december.

Det afslører han selv på sin profil på Instagram. Her har han delt to billeder; et, hvor han står sammen med Camilla Søe og holder hånden på hendes babybule, samt et scanningsbillede.

“Når tilværelsen er smukkest, oplever vi små glimt af lykke. Hvis vi er rigtige heldige får vi lov til at dele dem med et menneske, vi elsker så højt, at lykkeglimtene også lyser på alle de hverdage, der er så mange af og ellers ville være grå,” indleder han.

Herefter afslører han graviditeten og kønnet på deres baby.

“Jeg er så heldig at dele min tilværelse med en kvinde, der fylder mit liv med glæde (og masser af lyd). Og selvom man absolut ikke kan bede om mere, er Camilla Søe og jeg så heldige til december at blive forældre til en lille pige,” skriver han og slutter:

“Tænkt at man kan være så heldig. Jeg føler så meget kærlighed, at det næsten ikke er til at rumme, selvom hverken Camilla eller jeg endnu har mødt det lille nye liv.”

Efter at have delt sit opslag, er det væltet ind med lykønskninger fra andre kendisser. Blandt andet har han fået lykønskninger med på vejen fra musicalstjernen Silas Holst og flere politikere.