Nu er der nyt fra den populære sanger.

Lukas Graham, den charmerende popmusiker har beriget den internationale musikscene med deres følelsesladede ballader og fængende melodier. Kendt for deres globale hit “7 Years”, som blev en lytterfavorit verden over, har bandet etableret sig som en markant stemme i moderne dansk popmusik.

Lukas Graham står nu over for en spændende ny æra i karrieren, da han skifter pladeselskab til Universal efter et langvarigt samarbejde med Warner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Torben Ravn, labeldirektør hos Universals underselskab United Records, var bruddet med Warner “udramatisk” og baseret på “en grundlæggende uenighed om strategi”.

Læs også: Husker du Meghan Markle i ‘Suits’? Det sagde hun om at forlade serien

Ændringen sker ni år efter udgivelsen af den globale hit ‘7 Years’, som notorisk toppede hitlisterne i Storbritannien og Australien og nåede en imponerende andenplads i USA. Efter den massive succes har Graham kæmpet for at gentage den kommercielle triumf, både i Danmark og på den internationale scene.

Universal, der allerede repræsenterede Graham i flere europæiske lande, vil nu håndtere hans musik globalt, inklusiv i de store markeder som USA, Storbritannien og Australien.

Grahams første single med Universal, ‘Cheat Code’, er sat til at udkomme den 3. maj, med et helt album planlagt til udgivelse i begyndelsen af 2025. Om denne nye fase i sin karriere siger Lukas Graham, at det har været “en god, sjov og kreativ proces at skrive og indspille sangene til det nye album”.

Læs også: Aldrig sket før: Derfor var der to vindere i populært DR-program

Overgangen markerer et potentielt vendepunkt for Graham, der har haft svært ved at leve op til den hype, der fulgte efter ‘7 Years’. Mens ‘Blue Album’ fortsat har succes på de danske hitlister, var responsen på hans seneste ‘4 (The Pink Album)’ mere lunken med en hurtig exit fra top 40.

Trods disse udfordringer forbliver Lukas Graham den mest streamede danske kunstner på Spotify med omkring 13 millioner månedlige lyttere. Hans nylige koncerter i Store Vega i København, hvor han præsenterede nye sange, antyder at både fans og kritikere stadig har appetit på hans musikalske tilbud.

Med støtte fra Universal’s globale netværk, ser fremtiden lys ud for Graham, som han navigerer i dette næste kapitel i sin musikkarriere, klar til at udforske nye kreative horisonter og genvinde sin plads i rampelyset.