Meghan Markle droppede sin karriere som skuespiller, og startede i stedet et liv med prins Harry.

Før sit møde med prins Harry, var Meghan Markle kendt for sin rolle som den juridiske assistent Rachel Zane i tv-serien “Suits”. Serien, som har oplevet en genopblomstring i popularitet siden den blev tilgængelig på Netflix, bragte nye seere, der nød de komplekse plottwists.

Meghan har ofte delt, hvor meget hun værdsatte sin tid på serien, selvom hun oprindeligt troede, hun havde saboterede sin audition, som hun betegnede som en af de værste.

Det skriver Hello!

I et 2013-interview med Larry King, afslørede Meghan, at selvom hun følte auditionen gik dårligt, var producenternes opfattelse en anden, og de bad hende komme tilbage for en ny prøve. Hun erkendte også, at det tog noget tid for hende at vænne sig til rollen og frygtede oprindeligt at blive erstattet.

Læs også: Mads Steffensen løfter sløret: Der er mere på vej

Væk fra kameraerne oplevede Meghan ikke den samme spænding som mellem seriens karakterer. Hun beskrev i stedet, hvordan cast og crew føltes som en “familie”, og i forbindelse med seriens 100. episode i 2017 forklarede hun, hvordan det tætte samarbejde førte til tætte personlige relationer, idet de både arbejdede og boede sammen.

Meghan Markle i rollen som Rachel Zane, hvor hun her spiller overfor Patrick J. Adams. Foto: Screenshot/ Netflix

Før sin tid på “Suits” havde Meghan mindre roller i filmen “Remember Me” og tv-serier som “CSI Miami” og “Without a Trace”. Oplevelsen med berømmelsen fra “Suits” var ny for hende, og hun fortalte “Glamour”, at det var en helt ny og vild oplevelse at filme med sikkerhed, politi og fans til stede.

Meghan forlod “Suits” i seriens syvende sæson i 2018, hvor hendes karakter giftede sig og flyttede til Seattle. Dette skete samtidig med, at Meghan forberedte sig på sit eget bryllup med Prins Harry og et nyt liv i det britiske kongehus.

Læs også: Rørt Stéphanie Surrugue: Fik kæmpe overraskelse af DR-kolleger

I et interview sammen med Prins Harry, reflekterede Meghan over sit farvel til “Suits”, hvor hun beskrev det som en ny begyndelse snarere end et farvel. Hun udtrykte stolthed over sit arbejde i serien og så frem til sit nye liv, hvor hun kunne fokusere på vigtige sager sammen med Harry.

“Jeg ser det ikke som at give noget op. Jeg ser det bare som en ændring. Det er et nyt kapitel, ikke sandt? Og husk også på, jeg har arbejdet på [Suits] i syv år. Vi har været meget, meget heldige at have den slags lang levetid på en serie” lød det dengang fra Meghan

Til trods for at hun ikke har set den ottende sæson, har “Suits” fortsat en særlig plads i Meghans hjerte, som blev understreget af hendes glæde over seriens fornyede succes på Netflix.