Stjernen, der er kendt fra det populære Netflix-show ‘Selling Sunset’, har afsløret, at hun er blevet mor.

Heather Rae El Moussa smiler nok en smule ekstra for tiden. Og det må der siges at være en ganske god grund til, at hun gør.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne lægger vejen forbi dansk by

Den 35-årige amerikanske kendis, der især er kendt for at være en del af Netflix-serien ‘Selling Sunset’, har nemlig afsløret, at hun er blevet mor til en lille dreng.

Det har hun løftet sløret for i et opslag, der er delt på det sociale medie Instagram. Den lykkelige nyhed er også blevet delt af hendes mand, den 41-årige tv-vært Tarek El Moussa.

“Vores lille dreng er her. Mor og baby er glade, sunde, trætte, men har det fint. Vores hjerter er så glade,” lyder det fra parret i det opslag, der er blevet delt af dem begge to.

I deres opslag har det lykkelige par også afsløret, at deres lille dreng kom til verden den 31. januar. Sønnen er Heather Rae El Moussas første barn, mens Tarek El Moussa har to børn fra et tidligere ægteskab.

Parret har dog ikke forsøgt at skjule, at de har ventet barn. Det gik de ud med i juli 2022, hvor Heather Rae El Moussa delte et opslag på det sociale medie Instagram, hvori hun skrev, at hun skulle være mor for første gang.

Med til sit opslag hørte et billede, hvor hun var sammen med sin mand, der gav hende et kys på maven.

Dengang blev der ikke delt noget ud om, hvorvidt det var en dreng eller en pige, de ventede, men de har nu afsløret, at det er en dreng, de har fået.

LÆS OGSÅ: Olivia Newton-Johns mand taler ud om hendes sidste dage

Heather Rae El Moussa og Tarek El Moussa blev desuden gift tilbage i oktober 2021, og kan nu glæde sig over, at de har fået deres første barn sammen.