Stig Rossen blev i går dømt i retten.

Den populære sanger og skuespiller Stig Rossen, som blandt andet er kendt for sine sange fra tegnefilmene ‘Bjørne brødre’ og ‘Tarzan’, ser ud til at stå over for en logistisk kabale i det næste halve år.

Stig Rossen er kommet i karambolage med loven, og har i går fået dommen i en retssag, der fandt sted i Retten i Svendborg.

LÆS OGSÅ  Joe Biden langer ud efter Trump: "Det er forkasteligt"

Her har han fået sit kørekort ubetinget frakendt i seks måneder.

Fyens Stiftstidende rapporterer, at dette skyldes to tilfælde af fartoverskridelser, hvilket også har resulteret i en bøde på 6000 kroner.

Rossen forsøgte at argumentere for, at det ville blive udfordrende for ham at udføre sit arbejde uden bil, men det var ikke nok til at overbevise dommeren.

Uden for retten var han dog stadig optimistisk omkring, hvordan han skulle klare sig uden kørekort. “Jeg har en søn på 22 år, der sikkert godt vil tjene en skilling, og ellers må jeg hyre en chauffør,” sagde han til Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ  Popstjerne bekræfter: Kommer til 'X Factor'-finalen

Rossen forklarede også, at han ofte havde kørt pænt og mente, at fartovertrædelserne muligvis skyldtes hans Tesla, der har et hurtigt optræk.

Det kunne dog ikke ændre dommerens afgørelse, og Rossen har nu 14 dages betænkningstid til at beslutte, om han vil anke dommen, hvilket i så fald vil sende sagen til Landsretten.