Nisseeventyret vender stærkt tilbage – og Josephine Højbjergs afløser er blevet fundet.

Snart vender Tinka, Lasse og resten af det folkekære TV 2-juleunivers tilbage – men både under nyt format og med en ny hovedrolleindehaver.

Efter en intens søgning er scenen sat for Trine Marie Wisborg, som skal bringe nissen Tinka til live i Tivolis nye musical ‘Tinkas Juleeventyr’, der løber af stablen i november og december 2024.

Produktionsselskabet Lion Musicals offentliggjorde den glade nyhed via sociale medier.

LÆS OGSÅ  Jennifer Aniston levner meget lidt til fantasien i ny billedserie

“Endelig kan vi afsløre vores nye Tinka: Trine Marie Wisborg!”, lød det begejstret i opslaget fra Lion Musicals, hvor de også afslørede resten af det stjernebesatte cast, der inkluderer danske sceneveteraner som Birthe Kjær og Szhirley samt teaterdarlings Johannes Nymark, Martin Bo Lindsten og Kasper Leisner.

Trine, der begyndte sin musicalkarriere i 2019 med rollen som Louisa i ‘The Sound of Music’ ved Hedeland Amfiteater, har sidenhen forfulgt sin drøm på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor hun fortsat finpudser sit talent.

Ved siden af sine studier på Eventyrteatrets Dramaskole, forfølger Trine en akademisk uddannelse på Frederiksborg Gymnasiums musiklinje.

Ikke første gang i juledragten

Den unge stjerne har tidligere vist sine evner i juletiden; senest spillede hun i Eventyrteatrets ‘Et Juleeventyr’, hvilket gjorde hende til et oplagt valg for rollen som Tinka.

I rollen får Trine ikke kun mulighed for at udforske Tinkas karakterdybde men også for at videreføre den nissens magiske univers, som har fanget tv-seernes hjerter siden tv-serien første gang blev sendt.

LÆS OGSÅ  Tidligere DR-vært svæver på en lyserød sky: Har fået en kæreste

Med Trine Marie Wisborg i spidsen ser det ud til, at publikum kan forvente en forestilling, der ikke kun fejrer, men også genopfinder traditionen for julefortællinger i musicalform.

Tinka-fans og teaterelskere kan begynde at glæde sig til en magisk juletid i 2024, hvor Tivolis Glassal vil danne rammen om en af de mest ventede kulturelle begivenheder det år.

Du kan se den rørende video, hvor unge Trine får beskeden om at hovedrollen er hendes, her: