Der er ikke nogen chance for, at Crystal Renay finder sammen med Ne-Yo igen. Denne gang er det slut for alvor.

Det har Crystal Renay selv gjort klart overfor TMZ. Desuden er hun også blevet set uden sin ring på fingeren, efter at have søgt om skilsmisse fra den kendte sanger.

LÆS OGSÅ: Kilder afslører: Den er på vej

Fredag lykkedes det for TMZ at fange hende i lufthavnen i Los Angeles, hvor hun gjorde det meget klart, at der ikke er nogen chance for, at de ender med at finde sammen igen.

Hun forklarede, at der ikke er nogen chance for, at hun vil forsøge at løse situationen med Ne-Yo, da han har gjort ting, som hun ikke kan tilgive ham for.

Det betyder dog ikke, at hun har planer om at begynde at date med det samme. Hun er nemlig ikke sikker på, hvornår hun føler sig klar til igen at begynde at date.

Crystal Renay søgte om skilsmisse fra Ne-Yo tidligere denne måned, da hun hævder, at han har fået et barn med en anden kvinde.

Crystal og Ne-Yo har tre børn sammen, men Ne-Yo er altså tilsyneladende blevet far til et fjerde barn med en anden kvinde.

LÆS OGSÅ: Robbie Williams får sin egen Netflix-serie

Det er dog ikke første gang, at parret bliver skilt. Det blev de nemlig også i 2020, men her endte det med, at Crystal trak det retur.