Er du stor fan af Robbie Williams, kan du nu glæde dig til, at du inden længe får mulighed for at se endnu mere til ham.

Robbie Williams har været kendt popstjerne siden 1990’erne. Tilsyneladende har det dog ikke været nok for ham, for nu skal han nemlig også være Netflix-stjerne.

LÆS OGSÅ: YouTube-stjerne scorer dansk supermodel

Ifølge Deadline bliver der nemlig i fremtiden udgivet en serie om den britiske popstjerne på den kendte streamingtjeneste.

Det er en serie, der bliver til i et tæt samarbejde med den kendte popstjerne. Den også er en serie, der vil give seerne eksklusiv adgang til hans dagligdag, hvorfor man også kommer til at møde hans kone Ayda Field og deres fire børn.

Konkret bliver serien beskrevet som en ‘en ufiltreret, dybdegående undersøgelse af et globalt ikon og en naturlig entertainer, som har skullet navigere i op- og nedture i rampelyset gennem 30 år’.

Deadline skriver desuden, at der i serien vil blive vist en lang række klip fra de seneste 25 år, som ikke før har set dagens lys.

Angiveligt vil serien give et mere nuanceret billede af Robbie Williams, hvorfor han er klar til at fortælle og vise alt – og samtidig åbne op om sine psykiske problemer og indre dæmoner.

LÆS OGSÅ: Scott Disick danner par med kendisdatter

Der er endnu ikke sat en premieredato på, men ifølge Deadline er der en forventning om, at den nye dokumentarserie vil få premiere i løbet af 2023.