Nu får Leonardo DiCaprio hård kritik.

Leonardo DiCaprio, den verdenskendte skuespiller, har opnået stor international anerkendelse for sine roller i ikoniske film som “Titanic”, “Shutter Island”, “Inception” og “The revanant”.

Men han er også et utroligt omtalt navn uden for filmsættet, og en af grundene hertil er hans forhold til kvinder.

Kvinder, som ofte er betydeligt yngre end ham.

LÆS OGSÅ  48-årige Leonardo DiCaprio spottet med 19-årig

Det har givet anledning til en løbende joke om, at hans forhold generelt slutter, før kvinderne når 26-års alderen. Det på trods af, at han selv kun bliver ældre.

Nu har endnu en kvinde pustet til ilden.

Den i dag 24 årige hollandske model Todi van Ditmarsch, som du kan se et billede af under artiklen, har nemlig delt en oplevelse, hun hævder at have haft med DiCaprio.

Det skriver Dagbladet.

Hun fortæller, at hun som 16-årig, under modeugen i Paris, stødte på en mand iført hat til en fest, der spurgte hende om en lighter. Hun tændte mandens cigarret uden at være ikke klar over, hvem han var, før hendes venner oplyste, at det var Leonardo DiCaprio.

Ifølge Todi van Ditmarsch bad DiCaprio om hendes telefonnummer og inviterede hende til et afterparty på sit hotelværelse.

Hun hævder, at hun afviste denne invitation, men at han kontaktede hende igen dagen efter og spurgte, om hun ville mødes til en fest på samme klub.

LÆS OGSÅ  Lene Beier løfter sløret: Derfor blev det sådan

“Han ville have mig til at overnatte,” siger hun om skuespillerens hensigter.

Todi Van Ditmarsch nægtede endnu en gang og forklarede, at hun skulle arbejde under modeugen.

Hun var dengang kun 16 år, mens DiCaprio var 42.

“Han troede i øvrigt, at jeg var 19, da det var minimumsalderen i klubben,” siger hun. Hun påpeger dog stadig den store aldersforskel og udtrykker sin modvilje mod hans adfærd: “Sikke et svin.”

Modellen forklarer yderligere, at DiCaprio har et ry for at opsøge unge modeller, noget, som ifølge hende, er velkendt i modeverdenen. Skuespilleren har ikke reageret på Todi van Ditmarschs anklager.