Ifølge skuespillerinden Mischa Barton skulle en agent have sagt, at den daværende teenager ville gavne sin karriere ved at gå i seng med Leonardo DiCaprio.

Et gammelt interview med skuespillerinden Mischa Barton er dukket op, efter rygterne, om at Leonardo DiCaprio dater en 19-årig, har spredt sig.

Det virker tilsyneladende ikke til at være noget nyt, at 48-årige Leonardo DiCaprio er til yngre kvinder.

Efter de vilde rygter om, at skuespilleren dater den 19-årige model Eden Polani – et rygte som DiCaprio senere har afvist – er et gammelt interview dukket op med skuespillerinden Mischa Barton.

Den 37-årige “The OC”-stjerne og model deltog nemlig i et interview i 2005, der godt kunne antyde, at det var velkendt, at DiCaprio allerede tidligt havde en historik med yngre piger.

Ifølge The Sun har Mischa Barton nemlig dengang fortalt, at hendes agent anbefalede hende at gå i seng med Titanic-skuespilleren “for hendes karrieres skyld”.

På daværende tidspunkt var Mischa Barton 19 år gammel, da hun så ham på et photoshoot, mens Leonardo DiCaprio var 30 år.

Mischa Barton var dog ikke til ældre mænd, og svarede “er han ikke 30 eller noget?”.

Selv om Leonardo DiCaprio har afvist rygterne, om at han nu skulle date den 19-årige Eden Polani, er han tidligere blevet spottet med yngre kvinder.

I december var det den 23-årige kendisdatter Victoria Lamas, ligesom han datede den 25-årige model og skuespiller Camilla Morrone fra 2017 til 2022.