‘Der er ingen måde, hvorpå det kan beskrives med ord alene’, fortæller den knuste topmodel

Over 1 million mennesker følger ivrigt med på den danske topmodel Helena Christensens Instagram-profil, når hun deler ud om livet i rampelyset til de ivrige følgere.

Men desværre er hendes seneste opslag ikke det typiske indblik i det glamourøse modelliv eller billeder fra den seneste rejsedestination.

På profilens seneste opslag deler hun nemlig en tragisk nyhed fra familien:

Den 54-årige dansker har mistet hendes far.

‘Der er ingen måde, hvor det kan beskrives med ord alene, hvilken venlig, omsorgsfuld, sød, ydmyg og smuk mand og far du var, og der er ikke tid nok her i livet til at takke dig for alt, du har givet os’, skriver Christensen i billedteksten, der også er fyldt med hjerter – både hele og knuste.

‘Du var et lysende eksempel på den fineste søn, mand, far og dybt elsket og tilbedt af alle, der kendte dig. Du bevægede dig gennem livet på din rolige, seje måde med ét hovedformål, at tage dig af dine tre piger, mor, Anita og jeg. Du indpodede os en følelse af ro, af at føle os trygge og fyldte os med så meget kærlighed, visdom, latter – og mere end noget andet – vidunderlige minder, der bliver ved med at komme tilbage til mig’, fortsætter Christensen.

Udover billedkollagen af hendes far gennem årene, beskriver hun også hvordan hun altid har kunne regne med far Flemming Christensen.

Han efterlader sig foruden Helena også søsteren Anita og pigernes peruvianske mor Elsa.

Du kan se det rørende in memoriam her: