Harry og Meghan var i sidste uge i Nigeria, og her har Meghan vakt stor opsigt.

De tre dage i det afrikanske land har været særdeles omtalt i medierne. Selvom Harry og Meghan har forladt det royale liv, så fik parret en nærmest kongelig modtagelse i landet.

Men noget andet har også vakt opsigt, og nu sætter en royal ekspert ord på det. Meghan overstråler nemlig ofte sin mand, og det peger den royale ekspert nu på, kan give to udfald.

LÆS OGSÅ  DR-profil i smertehelvede: Måtte på hospitalet

Det skriver Mirror.

Den royale kommentator Duncan Larcombe fortalte til OK!, at Harry ser ud til at være tilfreds med at “spille anden violin” til sin mere fremtrædende hustru, Meghan.

“Meghan er en meget stærk person, meget drevet og ekstremt ambitiøs, og det er egenskaber, der næsten altid vil få hende til at overskygge Harry og tiltrække opmærksomheden,” forklarede Duncan og fortsatte:

“Harry er fuldstændig i hendes skygge. Men han har aldrig rigtig følt sig tilpas med al opmærksomheden og har aldrig rigtig nydt det.”

LÆS OGSÅ  Nu bryder Kate Middleton tavsheden: Undskylder

Besøget i Nigeria var det første officielle internationale besøg, siden deres exit fra det britiske kongehus.

Dr. Sona Kapur, grundlægger af Serenity Psychological Services og klinisk psykolog, kommenterer også parrets dynamik i OK! Magazine.

Hun forklarer, at der generelt er to mulige udfald, når den ene person i et forhold overskygger den anden. Hvis Harry er tilfreds med at blive overgået af Meghan, indikerer det “stærk selvtillid og gensidig støtte”, men hun påpeger, at dette ikke altid er tilfældet.

LÆS OGSÅ  Gik helt galt: Silas Holst deler trist nyt

Hun tilføjer: “Hvis det ikke håndteres godt, kan det skabe pres og potentielt føre til følelser af utilstrækkelighed eller vrede. Succes kræver åben kommunikation, gensidig støtte og at sikre, at begge partnere har mulighed for at forfølge deres interesser og skinne.”

Duncan tilføjer: “Uanset om det er bevidst eller ej, er Meghan bestemt en magnet for opmærksomhed. Selvom vi så, at der blev brugt en enorm mængde penge på hendes outfits til Nigeria, er det måske ikke helt tilfældigt, at hun stjæler rampelyset. Deres Nigeria-tur var ‘The Meghan Show’, og Harry var i baggrunden.”