Carole Baskin sagde, at hun var ‘absolut chokeret’, efter at hun opdagede, at hendes forsvundne mand Don Lewis kunne være i live og rask efter at have set sæson to af Tiger King.

Lewis blev erklæret død tilbage i 2002 efter at være forsvundet sporløst fem år tidligere – men i 2021, da Tiger King 2 blev frigivet, sagde Baskin, at hun blev gjort opmærksom på et tilsyneladende brev fra Homeland Security, der hævdede, at Lewis var i live.

Du kan se hende fortælle om det øjeblik, hun opdagede, at han var i live her:

Da hun talte til Good Morning Britain på det tidspunkt, sagde hun: “Jeg var fuldstændig chokeret. Jeg var nødt til at se Tiger King 2 , fordi jeg vidste, at folk bare ville blive revet med af fortællingen , som de var første gang.

“Men da de præsenterede et brev, der så ud til at være fra Homeland Security, hvori det stod, at Don var i live og havde det godt fra fem år efter, jeg så ham sidste gang, så kontaktede jeg FBI og sagde: ‘Jeg vil have en kopi af det brev.

“Jeg vil gerne vide, hvad det siger, fordi en del af det blev redigeret, og jeg ved ikke, hvem de involverede personer var. Jeg ved ikke, hvor lang tid det vil tage for mig at få det, men jeg er virkelig nysgerrig efter at.”

Og under et interview med This Morning fra omkring samme tid hævdede Baskin også at:

“En af de virkelig spændende ting, der kom ud af Tiger King 2 er, at de producerede et brev fra Homeland Security, og det siger, at en specialagent med ansvar for FBI hos Homeland Security nåede ud til sheriffens detektiv Jorge Fernandez, hvilket betyder, at dette måtte være sket efter 2002, fordi Homeland Security ikke engang var med før 2002.”

“De sagde, at min mand, Don Lewis, lever og har det godt i Costa Rica.

“Og alligevel er alt dette drama blevet lavet om, at jeg har noget at gøre med hans forsvinden, når Homeland Security har vidst, hvor han er.”

Hun tilføjede: “Jeg troede ikke, han var i stand til at forsørge sig selv. Han tog omkring en million dollars ned til Costa Rica, jeg havde indvilliget i at lade ham gøre det, så han kunne bevise over for sig selv, at han kunne tjene til livets ophold.”

Baskin hævdede også, at hun havde forsøgt at få pengene tilbage, men sagde, at der kun var $80.000 tilbage, “fordi de investeringer, han havde foretaget, var så dårlige”.

På trods af Baskins påstand fra et par år tilbage, har Lewis ikke afgivet nogen offentlig erklæring om, at han er i live.